De eerste week van 2018 is achter de rug en wat heb ik deze met veel enthousiasme ontvangen. Waarom? Omdat ik hoop dat het net zo’n succes wordt als 2017. Op alle vlakken!

Waarom 2017 een succes was

Voor mijn fotografiebedrijf trok ik ook dit jaar weer door het hele land. Ik had de eer om maar liefst 117 (!) mensen voor de camera te hebben voor mooie portretfoto’s. Kindjes, families, stelletjes, newborn baby’s, bruidsparen… Ze passeerden allemaal de revue! En die foto’s; die zijn zo waardevol. Mocht je dat in 2018 ook willen, je kunt mij inhuren via Perfect Portret.

Ik ging maar liefst zes keer op reis naar het buitenland; vier keer voor het werk, één keer met collega’s als teamuitje en één keer op vakantie. Ik mocht Andalusië, Senegal, Kos, Kreta, Montenegro en de Dominicaanse Republiek ontdekken. Benieuwd naar de verhalen die ik tot nog toe schreef over de ? Die vind je hier, hier en hier. Er volgen overigens nog meer verhalen!

Wat het nieuwe jaar brengt op het gebied van reizen? Nog geen flauw idee! Privé even iets minder reizen, want de grote tuinverbouwing die voor het voorjaar op de planning staat, slaat een flink gaat in ons spaargeld.

Op werkgebied? Dat zal de tijd leren! Ik hoop via het werk uiteraard een paar keer op studiereis te gaan en wie weet kan ik via Instagram wat leuke campagnes doen voor verkeersbureaus. Want Instagram bracht mij veel in 2017. Ik wist met mijn mooie foto’s (mag ik dat van mezelf zeggen?) en een aantal strategieën (check deze tips) mijn volgersgroep te vergroten tot bijna 14.000.

Wat betekende dat ik ook af en toe samenwerkingen aanging als influencer, hoewel ik nog steeds een haat-liefde-verhouding heb met dat woord. Het is bij veel mensen een hoop gebakken lucht en het is voor bedrijven nog moeilijk om het kaf van het koren te scheiden. Toch hoop ik in 2018 meer van deze samenwerkingen aan te kunnen gaan. Interesse? Stuur mij vooral even een berichtje.

Op naar 2018!

Het nieuwe jaar is net een week oud, maar dat betekent niet dat ik het niet al met enthousiasme heb ontvangen. Wellicht heb je het gemerkt aan de vele tv-reclames; het vroegboekseizoen is in de reiswereld van start gegaan. En ja, dé VakantieDiscounter doet daar ook aan mee met – al zeg ik het zelf – grappige commercials. En behoorlijke drukte, maar dan ben ik op mijn best!

Komende week staat overigens niet alleen in het teken van het vroegboekseizoen, maar ook in het teken van de Vakantiebeurs. Dinsdag en woensdag ben ik aanwezig om presentaties bij te wonen, te netwerken en met verkeersbureaus kennis te maken.

Zie ik jou daar ook? Ik drink graag een kopje koffie (of kop thee of glaasje water) met je om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.