Reisfotografie Senegal

Om maar meteen met het antwoord op de titel in huis te vallen; veel, heel veel! De reistijd eraf gerekend was ik precies 52 uur op Senegalese bodem. In die korte tijd heb ik ontdekt hoe veelzijdig het land eigenlijk is. En gedaan wat een ander misschien nog niet allemaal tijdens een week vakantie had gedaan…

Heb jij een beeld bij Senegal? Vast niet! Ik had dat ook niet voor ik vertrok. Ik had wat geografische kennis in huis (zoals dat Senegal Gambia ontsluit) en ik wist dat Saly de belangrijkste vakantiebestemming van het land is. Maar daar was dan ook alles mee gezegd.

Extra leuk vond ik het dan ook dat ik door een van onze vaste partners werd gevraagd om als retail influencer mee te gaan op deze unieke flashtrips. Volgepropt qua planning, maar dat vind ik alleen maar fijn. Ik haal het liefst zo veel mogelijk uit een werkreis. Ik ben immers niet op vakantie…

Ik heb mezelf er over verbaasd hoe snel je veel over een land kan leren én ervan kan gaan houden. Vooral dat laatste. Hoewel dat misschien niet erg verrassend is met mijn voorliefde voor kleurrijke fotografie. Die mensen en die kleding! En dan ook nog echt authentiek. Zo authentiek dat ze overigens niet altijd op camera’s zitten te wachten. Dat is echt wel een uitdaging af en toe.

Wat ik uiteindelijk zag in die 52 uur? Lees snel alle artikelen die ik aan de hand van deze reis schreef:

En of dat nog niet genoeg is, heb ik ook nog een flinke dosis foto’s voor je in petto. Veel plezier met scrollen!

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal

Reisfotografie Senegal