Nieuwe website

Als je (zoals ik) zo gek bent om een fulltime baan te combineren met een parttime fotografie business, dan schieten er soms dingen bij in. Zoals onderhoud van je website. Dat geldt niet alleen voor deze website, maar ook voor mijn fotografiewebsite, www.perfectportret.nl. En dat… dat was me al jaren een doorn in het oog!

Al in 2017 maakte ik een start met een nieuwe website voor mijn portretfotografie. Maar zoals dat soms gaat, het leven kwam ertussen. Het was te druk om deze mega-klus (want veel beeld uitzoeken!) aan te pakken. Dit voorjaar was ik het helemaal beu; mijn website straalde lang niet meer uit wie ik ben als fotograaf. En dus was het tijd om archief-materiaal van meer dan 10 jaar (!) uit te zoeken en alle pagina’s een upgrade te geven.

Je kunt je voorstellend dat dat enorm veel tijd vraagt. Des te meer voldoening ook dat de website nu af is. Neem je een kijkje op www.perfectportret.nl? En laat me vooral even weten wat je er van vindt!