Van welke vakantie-ingrediënten ik blij word? Van kleurrijke vissersdorpjes, zonovergoten dagen, mooie hotels, verse visjes aan kleine haventjes… Wie een beetje bekend is met de Europese zonbestemmingen snapt dat ik me als een vis in het water voel in Griekenland. Ik sprong dan ook een (figuurlijk) gat in de lucht toen ik samen met 25 andere mensen uit de reiswereld het Griekse eiland Kos mocht ontdekken.

Maar ik ging er natuurlijk niet heen om vakantie te vieren. Er was één groot doel; Kos positief onder de aandacht brengen. Want dat was wel nodig na een paar magere jaren door de financiële crisis en de vluchtelingenproblematiek.

En dat positief onder de aandacht brengen, bleek na deze reis echt niet moeilijk. Kos heeft alle bovenstaande ingrediënten, wat maakt dat ik enthousiast terugkwam. Tel daarbij op de toffe bezienswaardigheden (alleen al Kos-Stad is geweldig), de vriendelijke Grieken en de mooie hotels (bekijk zeker eens Casa Cook Kos en Smartline More Meni Beach) en het plaatje is compleet.

Ik zette mijn enthousiasme om in een flink aantal reisblogs. Lees je mee?

Had je nog geen plannen om naar Kos te gaan? Nu vast wel!

Reisfotografie Kos

Reisfotografie Kos

Reisfotografie Kos

Reisfotografie Kos

Reisfotografie Kos

Reisfotografie Kos

Reisfotografie Kos

Reisfotografie Kos

Reisfotografie Kos

Reisfotografie Kos

Reisfotografie Kos

Reisfotografie Kos

Reisfotografie Kos

Reisfotografie Kos

Reisfotografie Kos

Reisfotografie Kos

Reisfotografie Kos

Reisfotografie Kos

Reisfotografie Kos