Lanzarote

Oké, ik zal er eentje noemen; naast het maken van studiereizen, korting op vakanties, een gratis reis- en annuleringsverzekering, hebben we ook nog eens één keer per jaar een geweldig teamuitje. Dit jaar gingen we vier dagen met bijna 50 (!) man naar Lanzarote. En dat gaf me weer een reden om te fotograferen en schrijven. Want reizen zonder die twee dingen is voor mij echt onmogelijk.

Lanzarote, ik was er jaren geleden al geweest. Het zal 2003 of 2004 zijn geweest. Ik zat nog in mijn modus ‘Ik ga altijd naar Spanje’. Ik was vanuit huis niets anders gewend; één keer per jaar daalden we af naar het zonnige zuiden voor een vakantie met niets doen. Het waren namelijk ook de enige twee weken per jaar dat mijn vader – als hardwerkende ondernemer – vrij had. Hij wilde zijn cerveza en een goede peppersteak en wij werden vermaakt door het animatieteam.

Hoewel ik heel veel goede herinneringen heb aan de Spaanse vakanties had ik op een gegeven moment wel door dat er meer was dan alleen Spanje en dat ik de wereld wilde ontdekken. Maar in 2003/2004 nog niet. Toen ging ik met vriendlief vertrouwd naar Lanzarote.

Dat was overigens nog niet in de tijd dat ik zoveel en vooral mooie foto’s maakte. En ik maakte al helemaal geen notities. Ik was dus erg blij met deze hernieuwde kennismaking. Want oh, wat is het eiland mooi! Ik heb nog niet alle Canarische eilanden gezien, maar Lanzarote wint wat mij betreft zeker van Fuerteventura & Gran Canaria. Met name door het verrassend mooie Canarische landschap.

En het leverde dus een flinke dosis inspiratie op. Check hieronder maar:

Natuurlijk mag ook een mooie fotoserie niet ontbreken. Mocht je hierna nu direct op reis willen, bij dé VakantieDiscounter hebben we natuurlijk geweldige aanbiedingen voor je. Shameless reclame mag best, toch?!?