Waar mijn kracht ligt qua fotografie? Portretten en reizen. Minder thuis ben ik bijv. in productfotografie. Dat weerhoudt mij er echter niet van om de uitdaging aan te gaan. En hoe kan je ook ‘nee’ zeggen als je vriend een eigen webshop begint?

Na het opzetten van een populaire community voor brandweermannen had mijn vriend de smaak te pakken. Hij wilde meer. Na een avond brainstormen was hij eruit; het moest een webshop worden met unieke brandweercadeaus. T-shirts met pakkende quotes, ansichtkaarten, posters…

Een gezamenlijke vriendin is een held in vormgeven, mijn WordPress-kennis kwam van pas, hij kon zelf model zijn en last but not least; een fotograaf was ook al in huis. Zonder studio, maar dat is niet erg. Ik wist er een prima buitenlocatie voor, bij ons om de hoek. En zo kwam het dat binnen een maand na het bedenken van een idee de webshop live stond met meerdere producten. En mijn foto’s.

Benieuwd naar de webshop en meer foto’s dan hieronder foto’s? Ga snel naar Brandweetjes.nl.