De Nederlandse zomer draait deze week volle toeren en hoewel je in Nederland geen palmbomen aantreft, doen de temperaturen mij terugdenken aan de Dominicaanse Republiek, waar ik een half jaar geleden zes dagen door mocht brengen.

Ik fotografeer graag en veel op vakantie. Bezienswaardigheden zijn de klos, eten staat veelvuldig op de foto en… ik kan geen genoeg krijgen van palmbomen. Toen ik werd ingeloot voor een studiereis naar de Dominicaanse Republiek sprong ik dan ook een gat in de lucht. Hoeveel palmbomen wil je hebben?!?

Los nog even van het feit dat ik héél nieuwsgierig was naar de Dominicaanse Republiek. Door de luxe all inclusive resorts – en de RIU hotels speelden dan ook een grote rol tijdens de reis – en het tropische klimaat is het onder de vakantiegangers van dé VakantieDiscounter zeker geen kleine bestemming. Tijd om het zelf te ervaren!

Hoe ik het heb gehad, kan je uitgebreid lezen op de blogs die ik voor dé VakantieDiscounter schreef. De links vind je hieronder en more is yet to come. In het kort: ik genoot van de luxe, ik vond de dagtrip naar Saona geweldig en ik kon geen genoeg krijgen van de palmbomen. Voor mij de perfecte bestemming als je lekker een weekje wilt sunsnacken en misschien nog een dagje (of twee) op pad wilt.

Lees snel de artikelen én scroll nog even naar onderen voor een selectie van de foto’s. Meer foto’s vind je in mijn portfolio.

Reisfotografie Dominicaanse Republiek