Vliegbasis Woensdrecht

Hoe blij ik ook word van klanten fotograferen of reisfotografie, soms wil je even wat anders. Want elke dag zalm of biefstuk gaat ook vervelen. En dus is het regelmatig tijd voor vrij werk, waarbij ik van mezelf echt even uit mijn comfortzone moet stappen. Op een landingsbaan liggen is daar een goed voorbeeld van…

Door mijn werk komt vriendlief soms op plaatsen waar hij anders niet was geweest. Dat geldt andersom overigens ook zo. Omdat ik zijn persoonlijke fotograaf ben, ga ik mee naar dagtripjes die hij maakt voor Brandweetjes. Zo wordt hij regelmatig bij andere korpsen uitgenodigd om een dienst mee te draaien. En dit geval kreeg hij wel een heel unieke uitnodiging; een kijkje nemen bij Vliegbasis Woensdrecht.

En dat betekende dat ik op een zonnige zondag opeens op een landingsbaan lag om een mega-crashtender te fotograferen. Hoe stoer is dat?

P.S. Mijn veiligheid is geen moment in geding geweest. Op zondag landt daar niets anders dan zweefvliegtuigjes. Ik ga ver voor foto’s, maar eigen veiligheid – dat leer je met een vriend als brandweerman – staat altijd voorop.

Vliegbasis Woensdrecht

Vliegbasis Woensdrecht

Vliegbasis Woensdrecht

Vliegbasis Woensdrecht